Alusasulahjojen osto-opas miehille

10.12.2015

Kun olet ostamassa alusasuja lahjaksi puolisollesi, katso hänen alusasulaatikosta minkä kokoisia, merkkisiä ja värisiä alusasuja hän käyttää. Mikäli kaikki alusasut ovat mustia, voit yrittää selvittää haluaisiko hän kenties muun värisiä alusasuja. Voit esimerkiksi kertoa, että olet nähnyt kaupan ikkunassa kauniin punaisen alusasusetin.

Kirjaa itsellesi ylös tai kuvaa kännykällä liivimerkki ja koko. Kokolappu löytyy liivien takaosasta missä hakaset ovat. EU koko on meillä käytetty kokomerkintä. Rintaliiveissä on kuppikoko, joka on merkitty kirjaimin A – J ja sen lisäksi on ympäryskoot, jotka on merkitty numeroin 65-120.

Rintaliivejä on lisäksi eri malleja: on kaarituellisia ja kaarituettomia, pehmeät rintaliivit joissa ei ole toppauksia, topatut rintaliivit, joissa on muotoon prässätty kuppi ja push-up rintaliivit, joissa on Push-up täytteet.

Meiltä saat aina asiantuntevaa neuvontaa alusasulahjan valinnassa. Jos lahjaostos kaikesta huolimatta ei ole saajalleen mieleinen tai sopiva, vaihdamme tuotteet kun ne ovat käyttämättömiä.

Jos haluat ottaa varman päälle, niin silloin täydellinen valinta on AlexSandran lahjakortti!